Velikonoční nádivka
Rohlíky dejte do větší mísy a pak je přelijte směsí vajec prošlehaných s mlékem, smetanou, solí, pepřem a špetkou nastrouhaného muškátového oříšku. Rohlíky by měly tekutinu krásně nastát.
Bůček nakrájejte na kostičky a opečte na sádle či másle, nechte zchladnout a pak přimíchejte k rohlíkům. Nakonec přidejte nasekané bylinky a prášek do pečiva a promíchejte. Nádivku přendejte do formy vymazané máslem. Pečte v troubě vyhřáté na 200 st. C dozlatova a dokřupava. Doba pečení cca 30 minut.
Dle Apetitu č. 4/2010, rozpis pro 4 osoby (dle mé zkušenosti pro 6 osob).
šmankoooootéééé áách áách, se oblizuju a sliny mi tečou...ňamky ňamky. Vypadá to famózně!
OdpovědětVymazatparáda :) taky jsem pekla, ale letos se mi moc nepovedla :(( ta Vaš vypadá úžasně. Krásný večer M.
OdpovědětVymazatVypadá úžasně, určitě už není ani kousek, že.A beránek je taky krásný. Moóóc děkuji za oceněné´. Krásný nový týden Andy
OdpovědětVymazat